Location:

Greenville, SC

Area:

33,350 SF

LEED Silver Certified

 

The Beattie E. Huff Student Center, built in 1978, still had a kitchen and served lunch to students, but the facility was primarily used for offices. With the addition of apartments on campus, the college saw the need to create a facility more appropriate to the students of today – a place where students desire to hang out.

CGD coordinated the furniture and interior design to blend bright colors with modern patterns. The larger spaces were subdivided with transparent or semi-transparent partitions to create more intimate spaces for students to gather while maintaining the openness of the space. “Sails” were placed in the upstairs commons room to create a more playful atmosphere. The stage in one corner allows student performances from poetry readings to karaoke. The flat screen televisions allow for interactive gaming and movie viewing.

Leave a Reply